logo_RentToEnjoy_DEF-400-1.png

HOLIDAY HOME WETTERBIES

Vakantiehuis aan het water

Make sure you can shine!

IT’S TIME TO ENJOY

Wie neem jij mee voor méér vakantie?

Waterrijk

Dit vrijstaande huis heeft een royale, groene tuin en ligt aan open vaar- en zwemwater.

Relaxed

Uitgebreid badderen in het ligbad. Een heerlijk ontbijt op het terras…

2-6 personen

Met z’n allen genieten? Natuurlijk. In dit kindvriendelijke huis is je hele gezin welkom!

Ontspannen slapen

Twee boxspringbedden en een stapelbed. Voor iedereen een goede nachtrust!

Kindvriendelijk | Vrij parkeren | FREE Wifi | Geen huisdieren | Rookvrij | Inchecken vanaf 15:00 u | Veel extra’s bij te boeken

Vakantiehuis aan het water

Gelegen in de speelse waterwijk het Morraplan in Koudum

O yeah, ’s ochtends eerst een frisse duik? Ofcourse! Vanaf je privéterras spring je zo in je eigen openluchtzwembad, dat het hele jaar geopend is. Tenzij er ijs ligt natuurlijk. Dan schaats je zo de Elfstedenroute op, die letterlijk om de hoek ligt.

Wil je relaxed genieten van waterrijk Zuidwest Friesland? Dan huur je via Rent to Enjoy eenvoudig een mooie sloep of pontonboot. We leggen hem graag voor je klaar aan je eigen steiger achter in de tuin. Stap op en vaar weg. De Friese meren bieden je gegarandeerd eindeloos vertier!

MORE TO EXPLORE

Enjoy de Friese Meren

Samen of met zijn allen er even lekker op uit?

Met ons elektrisch bootje of de luxere pontonboot verken je op eigen houtje de omgeving vanaf het water. Vaar op één dag naar Stavoren, Hindeloopen, Workum én Balk. Informeer naar de mogelijkheden.

WONDERFULL WETTERBIES

Slapen op heerlijke bedden, ’s ochtends een duik nemen vanaf je eigen terras, koffie drinken op je privéterras, genieten van het prachtige uitzicht, koken in de fijne keuken, borrelen in de avondzon, eindeloos napraten over wéér een geweldige dag bij de Wetterbies…

ENJOY CYCLING

Op de fiets met je (E-)bike door de mooie Friese omgeving doet je haren wapperen en ogen verbazen. Zeker weten dat Friesland je verrast!

ENJOY BOATING

Bij de villa is een ruime Visboot (5+ pers) met e-motor. Speciaal tarief voor gasten per periode. Via ons huur je eenvoudig een mooie sloep of pontonboot. Zet je koers uit en ontdek hoe Friesland er uitziet vanaf het water. Onderweg genoeg picknickplekken of gezellige terrasjes!

ENJOY BOATING

Een hekel aan vakantiewas? Dan hebben wij de perfecte oplossing! We bieden je vlotte en betaalbare was- en strijkservice. Precies. Dat betekent ook halverwege je vakantie de fijne ervaring van fris gewassen badlakens en een strak gestreken zomerjurk.

NB. in het vakantiehuis aan de Wetterbies is een wasmachine aanwezig, zodat je ook op ieder moment zelf een was kan draaien.

Ervaar het gevoel van méér vakantie