logo_RentToEnjoy_DEF-400-1.png

Whoop Whoop!

Check out our Rentals

Alle comfortabele Rent to ENJOY accommodaties liggen in
of staan vlakbij het heldere water van de Friese Meren.

Ook deze unieke pontonboot huur je alleen bij Rent to Enjoy

Sea you soon!

WHERE TO ENJOY

Een mooi schiereilandje is de thuisbasis van de bijzondere Rent to Enjoy accommodaties. Grenzend aan het terrein van Jachthaven de Vrijheid in Warns. Onze comfortabele houseboats liggen afgemeerd aan privésteigers. De Glamtainers staan midden in het groen op het eilandje.

Holiday Home de Wetterbies ligt in de speelse waterwijk het Morraplan in Koudum.

Schitterende plekken, dichtbij de natuur met volop privacy.

Adres accommodaties

Houseboats
Reade Wei 30, Warns
(doorrijden tot het eind) 
Glamtainers
Jachthaven de Vrijheid, Warns
Holiday Home Wetterbies
Wetterbies 17,  Koudum

En je auto? Die kan je kosteloos in de buurt van je accommodatie parkeren.

EEN HOUSEBOAT HUREN IN FRIESLAND DOE JE BIJ RENT TO ENJOY

Slapen in een houseboat, betekent slapen op het water. Onze houseboats Enjoy en Hangloose zijn drijvende studio’s, van alle gemakken voorzien. Wat dacht je van een heerlijk bed, een fijne badkamer en een goed uitgerust keukenblok. Maar dan, het uitzicht… je weet niet wat je ziet! En het mooie is, de Friese Meren zijn elk seizoen de moeite waard. Ontluikend in het voorjaar, verkwikkend in de zomer… Onstuimig in de herfst en kraakhelder in de winter. Het maakt dus niet uit wanneer je komt. Rent to Enjoy biedt je altijd meer vakantie. Precies wat je nodig hebt toch? Check de actuele prijs en beschikbaarheid van onze houseboats.

De Glamtainer van Rent to Enjoy, dat is wel heel bijzonder overnachten
Niet voor niets noemen we onze Glamtainers Out of the Box en The Place to Be. Want slapen in een zeecontainer, dat deed je vast niet eerder. Maar moet je echt een keer gedaan hebben! In Friesland, aan de rand van het leuke dorpje Warns vind je onze pareltjes. Midden in het groen op het schiereilandje, dat onderdeel is van Jachthaven de Vrijheid. Daar geniet je van optimale privacy én gezelligheid om de deur. Er is altijd wat te zien, bootjes die de haven verlaten, vogels die even neerstrijken… Een vakantie in onze Glamtainer staat garant voor een bijzonder verblijf. Heerlijk luxe. Geniet van een king size boxspring, je eigen moderne badkamer en een compleet ingericht keukenblok. Ontbijten doe je op je eigen priveterras dat direct grenst aan de accommodatie. Are you ready for a glamourous stay in our Glamtainer?

Vaar er op uit met onze unieke pontonboot Sea You
Varen op de Friese meren is in het voorjaar en zeker zomers geliefd. Niet zo gek, want de meren zijn prachtig! Ontdek ook dit stukje goud dat Friesland je te bieden heeft met onze unieke pontonboot. Vanaf het water bekijk je de omgeving toch net weer even anders dan wandelend of op de fiets. Met behulp van de waterkaart en je eigen goede ideeën maak je er al snel een fantastische dag van. Check de mogelijkheden om deze gave boot te te huren.

Ervaar het gevoel van méér vakantie